SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Gelecek Partisi'nden o bakana flaş çağrı: "İstifa et"

Gelecek Partisi'nden o bakana flaş çağrı: "İstifa et"

30 Temmuz 2020 Perşembe - 15:29




Gelecek Partisi, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu istifaya davet etti.





Gençlik ve Spor Politika izleme Kurulu başkanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu’nun küme düşme kararı ile ilgili açıklamada bulundu.

Gelecek Partisi Gençlik ve Spor Politikaları İzleme Kurulu olarak pandemi sürecinin başından beri başta atanmış Gençlik ve Spor Bakanı’na olmak üzere kapsamlı ve makul önerilerimiz hep olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Bugün geldiğimiz noktada TFF 2020-2021 Futbol sezonunda alt lige düşmeyi Süper Lig de dahil olmak üzere kaldırdığını açıklamıştır. Alınan bu kararı olumlu ve yapıcı muhalefet anlayışı çerçevesinde doğru bir karar olduğunu, Gelecek Partisi Gençlik ve Spor Politikaları İzleme Kurulu olarak değerlendiriyoruz.

Ancak pandemi süreci boyunca liglerin ertelenme kararı dışında federasyonlar ile ilgili alınan kararlarda atanmış Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu yaklaşık 4 aydan beri defalarca çağrıda bulunmamıza rağmen çıkıp hiçbir açıklama yapmamış özellikle futbol camiasını kaderine terk etmiştir.

Bugün ise atanmış Gençlik ve Spor Bakanı hem televizyonların karşısına geçip hem de sosyal medya hesaplarından küme düşmenin kaldırılması ve yabancı oyuncu kontenjanı ile ilgili açıklama yaparak bunu kişisel bir başarı hikayesine çevirmeye çalışmaktadır.


İSTİFA ÇAĞRISI

TFF’nin siyasi yaklaşımlar sergilemesini sağlayan, süreç içerisinde spor insanlarını kaderine terk eden, uzun süredir sessiz kalarak bakanlık koltuğunda oturan sayın bakanın olumlu konuları kendine, olumsuz konuları ise federasyonların üzerine atarak bir yönetim sergilemiştir.

Öncesinde kamuoyu ile paylaştığımız kararınızı yenileyerek, TFF Başkanı’nı; süreci siyasallaştırdığı, sporcu sağlığını hiçe saydığı, kulüplerin taleplerini görmezden geldiği için istifaya davet ediyoruz.

Bu vesile ile liglerde şampiyon olanlara, üst liglere çıkanlara, ligde kalmayı başaran tüm kulüplere başarılar diler, sporcularımızın ve spor camiasının KURBAN BAHRAMANI en İÇTEN dileklerimiz ile kutlarız.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap