SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Feti Yıldız: Adayımız Erdoğan 2028'de de seçeriz

Feti Yıldız: Adayımız Erdoğan 2028'de de seçeriz

27 Haziran 2022 Pazartesi - 12:41




MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci dönemini halen devam ettirdiğini kaydederek ''Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan ikinci dönem seçilecek. İnşallah 2028'de üçüncü dönem de seçeriz.'' dedi.





MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız Bağcılar Şehit Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Adım Adım 2023: İlçe İlçe Aydınlatma ve Anlatma Toplantısı"na katıldı.

Burada yaptığı konuşmada muhalefet partilerinin erken seçim söylemlerine karşın seçimlerin 18 Haziran 2023'te yapılacağını ifade eden Yıldız, "Yani 28. dönem milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçiminin tarihi çok net belli. Baktığımız zaman bir yıldan az zaman kalmış. Ülkemiz, dünya Kovid-19 pandemisi ve yine etrafımızda çıkan terör ve savaşlar dolayısıyla çok zor bir süreçten geçiyor. Dünyanın her tarafında ekonomik sıkıntılar oldu. Ülkemiz de bundan elbette payını alıyor. Ancak ortada dimdik duran, her türlü tedbiri alan bir hükümetimiz var. İnşallah bunların üstesinden geleceğiz" şeklinde konuştu.

Yıldız, 2017'de sistemin değiştiğini, parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçildiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci dönemini halen devam ettirdiğini kaydederek, ''Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan ikinci dönem seçilecek. İnşallah 2028'de üçüncü dönem de seçeriz.'' dedi.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap