SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan'ın katıldığı törende kriz! Hakkımızı helal etmiyoruz dedi Hulusi Akar dürttü!

Erdoğan'ın katıldığı törende kriz! Hakkımızı helal etmiyoruz dedi Hulusi Akar dürttü!

05 Aralık 2020 Cumartesi - 17:03




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı helikopter motoru TEİ-TS1400’ün teslim ve Tasarım Merkezi Açılış Töreni'nde gergin anlar yaşandı.





Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Mili Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın da katılımıyla yapılan millî helikopter motoru TEİ-TS1400’ün teslim ve Tasarım Merkezi Açılış Töreni'nde kısa süreli bir gerginlik yaşandı. 

Erdoğan'ın açılış konuşmasının ardından, motorun hazır olup olmadığını sorması üzerine TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş Başkanı Mahmut Akşit, bilinmeyen bir nedenle "Motor çalışıyor efendim. Töreni sabote etmek isteyenlere hakkımızı helal etmiyoruz" dedi. 

Erdoğan'ın "Şu anda ateşleyelim"  sözlerini duymayan Akşit, "Bu şirketi Cumhurbaşkanlığı önerdi bize, lütfen işinizi düzgün yapın" dedi. 

Bakan Akar'ın dürtmesi üzerine durumun farkına varan Akşit, motorun çalışması çalışmalarının defalarca engellendiğini ifade ederek Erdoğan'a desteği için teşekkür etti. 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap