SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 15 Temmuz hatırlatması

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 15 Temmuz hatırlatması

19 Şubat 2020 Çarşamba - 11:59




Cumhurbaşkanı Erdoğan, tankların yol verdiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'u evde saklanıp kahve içerek geçirdiğini söyledi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında gündemi değerlendirmek üzere kameralar karşısına geçti.

KILIÇDAROĞLU EVDE SAKLANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmalarına cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gecesi CHP Lideri'nin FETÖ'nün korumasında evde saklanarak kahve içtiğini söyledi.

FETÖ'YE SAVAŞ AÇAN

FETÖ'yü terör örgütü ilan edip ona savaş açanın kendisi ve AK Parti olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedbirleri 2010 yılında almaya başladıklarını anlattı.


Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 15 Temmuz hatırlatması

SEN BAKIRKÖY'DE KAHVE YUDUMLUYORDUN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili şunları söyledi;

"15 Temmuz gecesi FETÖ şahsımdan bakanlarımıza kadar iktidarı ile muhalefeti ile pek çok milletvekiline kadar herkesin peşine düşmüştür. 15 Temmuz gecesi bir tek kişi FETÖ'nün özel ilgisine, himayesine, korumasına mazhar olmuştur, o da Kemal Kılıçdaroğlu'dur. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda FETÖ'cülerin tanklarıyla burun buruna gelen genel başkanın önünde tüm yollar açılmıştır. Sayın Kılıçdaroğlu biz tankların karşısındaydık sen Bakırköy'de başkanın evinde kahve yudumluyordun.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 15 Temmuz hatırlatması


"ADAYA GİTMEMİ TAVSİYE EDENLER OLDUN BEN DE DEDİM Kİ.."

Bana da adaya gitmemi tavsiye edenler oldu ben de dedim ki o kardeşimize ben bu topraklarda doğdum bu topraklarda öleceğim. 10-15 dakikalık gecikme olsaydı o zaman bunlar bizi oralarda vuracaktı. Biz 10-15 dakikalık farkla helikopterimiz kalktı Dalaman'a oradan da İstanbul'a ulaştık.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 15 Temmuz hatırlatması

"KONTROLLÜ DARBE... DOĞRU KONTROL SİZDE AMA BAŞARAMADINIZ"

Meydanı; demokrasinin kendilerine sunduğu zemini, yalanları ve iftiralarıyla milleti zehirlemek için kullananlara asla bırakmayacağız. Demokrasi, insan hakları, hukuk, adalet söylemlerini, FETÖ ile mücadeleyi sulandırmak, FETÖ tehdidini hafifletmek için kullananlar, bu millet için en az FETÖ zihniyeti kadar tehlikelidir. Kontrollü darbe... Doğru kontrol sizde ama başaramadınız. 15 Temmuz darbesi başarılı olsaydı ertesi gün Kılıçdaroğlu milletin karşısına hangi sıfatla çıkarılacaktı? Kılıçdaroğlu ve avanesi milli iradeye saldırarak kendi namuslarını ayaklar altına almaktadır.''


Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 15 Temmuz hatırlatması

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap