SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na: ''Korkak''

Erdoğan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na: ''Korkak''

15 Mart 2021 Pazartesi - 16:00




Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu yine "15 Temmuz gecesi evinde kahvesini yudumlamakla" suçlayarak "korkak ve bitik" olarak nitelendirdi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Gençlik Kolları Kongresi'nde konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret eden Erdoğan, "Birileri 15 Temmuz'da Atatürk Havalimanı'nda tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne sığındı. Hayatın korkaklıkla geçmiş. Korkaksın, bitiksin. Bu işler korkakların işi değil. Bu yürek ister, yürek. Sandalda kürek değil, yürek ister yürek. Hamd olsun, bu tarihi mücadeleyi biz başarıya ulaştırdık. Bununla kalmadık, ülkemizin şahlanışının altyapısını da kurduk." dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"Türkiye'nin dört bir yanından Ankara'ya gelerek oluşturduğunuz bu gurur tablosu hem AK Parti'nin hem Türkiye'nin geleceği konusunda sizlere olan inancımızı ve güvenimizi bir kat daha artırmıştır. Geçtiğimiz dönemde Gençlik Kolları Başkanlığımızı yürüten kardeşimize teşekkür ediyorum. AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar gençlik kollarını yapmış kardeşlerime de şükranlarımı sunuyorum. Kongremizde Gençlik Kollarımız Başkanlığımıza aday gösterdiğimiz Eyüp Kadri İnan'ı tebrik ediyorum.

İzmir, 2023'e hazır mıyız? Bu sözü verdiğinize göre İzmir 2023'te gümbür gümbür gelecek, inanıyorum. Sizde bu heyecan olur da bizde bu heyecan olmaz mı? Gerek İstanbul'u, gerek Hatay'ı ile, gerek bu salonu tıklım tıklım dolduran gençlerimiz ile sadece 2023 değil 2053 ve 2071'e yürüyeceğiz. Yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan, yürüyoruz.


Tüm siyasi partilerin gençlik kaydı bizim gençlik kolları üye sayımıza yaklaşamaz. Hanım üye sayısında da diğer partiler nal topluyor. 11,5 milyonu aşan toplam üye kaydına sahibiz.

Önümüzdeki dönemde sizlerden de hem partimiz içinde hem diğer faaliyet alanlarında böyle iftihar verici haberler almayı bekliyoruz. AK Parti olarak kadınlarımızı ve gençlerimizi daima yanımızda bulduk.

AK Parti'nin bugünkü kadim davamızı yarınlara taşıyacak olan siz gençlerimizsiniz. Sizler 2053 vizyonumuzu hayata geçirecek, büyük ve güçlü Türkiye'nin önderleri, mirasçıları olacaksınız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap