SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan'dan çok konuşulacak sözler: "Ülkeyi bu hale kim getirdi?"

Erdoğan'dan çok konuşulacak sözler: "Ülkeyi bu hale kim getirdi?"

08 Şubat 2022 Salı - 12:26




Ekonomideki kötü gidişat herkesi derinden etkilerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmişte dönemin hükümetine yaptığı ekonomi eleştirisi yeniden gündeme geldi. Erdoğan, "Ülkeyi bu hale kim getirdi?" dedi.





Dolar kurundaki yükseliş, marketten pazara, gıda fiyatlarından enerji fiyatlarına kadar birçok kalemde zam dalgasını önümüze getirdi. Yeni yılla birlikte elektrik ve doğalgaz faturalarına gelen zamlar  ile pazarda sebze ve meyve fiyatları vatandaşı giderek zora soktu.

Ekonomideki kötü gidişattan ülkenin yüzde 80'i memnun değilken Cumhurbaşkanı  ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yıllar önce sarf ettiği sözler yeniden gündeme geldi.

Bir televizyon kanalında dönemin hükümetine yönelik ekonomi üzerinden eleştirilerde bulunan Erdoğan, "Ülkeyi bu hale kim getirdi?" diye sorması dikkat çekti.

Sosyal medyanın gündemine oturan videoda Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Benim Anadolu'daki vatandaşım çöpten rızık topluyorsa evine götürüyorsa, pazarlardan atık topluyorsa, meydanlar 'açız açız' diye bağırıyorsa, ev kirasını elektriği suyu ödeyemiyorsa ve artık 'yandım Allah' diyorsa vatandaşım, yüzde 71'i açlık yüzde 50'si yoksulluk sınırının altındaysa bu hale Türkiye'yi kim getirdi? Bu hükümet getirmedi mi?" 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap