SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan siyaseti bırakıyor mu? Kürsüden söz vermişti

Erdoğan siyaseti bırakıyor mu? Kürsüden söz vermişti

27 Mayıs 2022 Cuma - 10:33




Orhan Uğuroğlu, Yeniçağ'daki bugünkü yazısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun MAN adası iddialarını ve Erdoğan'ın cevabını hatırlattı.





Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, bugünkü köşe yazısında  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun MAN adası iddialarını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o dönemdeki yanıtını hatırlattı. 

"İSPATLARSAN SİYASETİ BIRAKACAĞIM"

"CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin 21 Kasım 2017 tarihli grup toplantısında Erdoğan ailesinin MAN adası üzerinden para hareketlerini resmi banka belgeleri ile tek tek açıkladı Recep Tayyip Erdoğan 26 Kasım 2017'de bu iddiaya şöyle yanıt verdi: "İspatlarsan hem siyaseti hem de Cumhurbaşkanlığını bırakacağım…" yazan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, "Sonuç; Yargıtay kararı ile Kılıçdaroğlu haklı çıktı. Erdoğan ne yaptı? Verdiği söz umurunda bile değil…" ifadelerini kullandı. 

İşte, Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu'nun o sözleri:

Şimdi şu hatırlatmayı yapmanın da tam günüdür:


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin 21 Kasım 2017 tarihli grup toplantısında Erdoğan ailesinin MAN adası üzerinden para hareketlerini resmi banka belgeleri ile tek tek açıkladı

Recep Tayyip Erdoğan 26 Kasım 2017'de bu iddiaya şöyle yanıt verdi:

- "İspatlarsan hem siyaseti hem de Cumhurbaşkanlığını bırakacağım…"

Sonuç; Yargıtay kararı ile Kılıçdaroğlu haklı çıktı.

Erdoğan ne yaptı?


Verdiği söz umurunda bile değil…

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap