SON DAKİKA



Haber > Siyaset > "Erdoğan’ın ailesi yönetimden çekilmeli, yoksa..."

"Erdoğan’ın ailesi yönetimden çekilmeli, yoksa..."

07 Ağustos 2019 Çarşamba - 10:34




AKP'den ayrılarak yeni parti kuracağı iddia edilen Ahmet Davutoğlu'nun ekibinde yer alan eski AKP İl Başkanı Yamalı, "Erdoğan’ın ailesi yönetimden çekilmeli, yoksa gereğini yapacağız" dedi.





AKP’den istifa ederek yeni parti kurma sürecine giren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ekibi medyada daha da görünür hâle gelmeye başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve sisteme yönelik eleştirilerini yüksek perdeden dile getirmeye devam eden Davutoğlu ekibi, parti içindeki "damat krizi" konusunda da ipuçları verdi.

Davutoğlu'nun ekibinde yer alan eski AKP Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, "Genel başkanınızın damadıyla nasıl rekabet edeceksiniz. En büyük sorun ailenin siyasette olması" tepkisini gösterdi.

DW Türkçe’den Nevşin Mengü’nün sorularını yanıtlayan Yamalı, “parti içinde yozlaşma olduğundan” bahsederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ailesinin yönetimden çekilmesi gerektiğini söyleyerek, "Bir itiraz süreci başlattık ve Cumhurbaşkanından beklediğimiz reformların gerçekleşmemesi hâlinde bu işin gereğini yapacağız ve kendi yolumuzu çizeceğiz." dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap