SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan, Gül ve Davutoğlu ile görüşecek mi?

Erdoğan, Gül ve Davutoğlu ile görüşecek mi?

15 Temmuz 2019 Pazartesi - 11:44




Abdullah Gül'ün desteğini arkasına alan Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde AK Parti kuruculuğundan istifa ederek yeni partinin startını verdi. Ahmet Davuoğlu cephesinde de durum aynı. Abdülkadir Selvi Erdoğan'ın Demirel'in düştüğü hataya düşmek istemediğini belirterek Erdoğan'ın Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ile görüşebileceğini öne sürdü.





Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugün kaleme aldığı "Şimşek’e ekonominin başına geçmesi önerildi mi?" başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ile görüşme olasılığını  değerlendirdi.

Selvi Erdoğan'ın kurulacak olan yeni partileri önemsediğini yazarak Cumhurbaşkanı'nın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşüp görüşmeyeceğine ilişkin Demirel'in geçmişteki bir sözüne atıfta bulundu:

Demirel yıllar sonra 'En büyük siyasi hatam, DP’nin kuruluşunu önlememekti' demişti. Çünkü AP o tarihten sonra tek başına iktidar olamadı.

Biraz geç kalınsa da Erdoğan, Demirel’in düştüğü hataya düşmemek istiyor" derken, "Babacan ve Şimşek’ten sonra sırada sürpriz görüşmeler olduğu söyleniyor.

Merak ettim, acaba Erdoğan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu ile de görüşecek mi?

Ramazanda o yönde bir duyum gelmişti kulağıma..." iddiasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap