SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan dün Bahçeli'yle ne konuştu? Abdulkadir Selvi açıkladı

Erdoğan dün Bahçeli'yle ne konuştu? Abdulkadir Selvi açıkladı

26 Ekim 2021 Salı - 10:42




AK Pati hükümetine yakın gazetecilerden olan Abdulkadir Selvi dün sürpriz bir şekilde bir gerçekleşen Erdoğan ve Bahçeli toplantısında masada yer alan konuları söyledi.





Cumhurbaşkanı Erdoğan dün sürpriz bir şekilde MHP Lideri Devlet Bahçeli’yle bir araya gelmiş bu görüşme kulisleri hareketlendirmişti. Hükümete yakın olduğu bilinen gazeteci Abdulkadir Selvi’de görüşmenin detaylarını bugünkü yazısında kaleme aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görüşmesinde neler konuşulacağına dair birbirine aykırı iki görüş ortaya çıktığını belirtti.

Cumhurbaşkanı’nın resmi programında olmadığı için görüşmenin öne çekilmiş sürpriz bir olduğunu belirten Abdulkadir Selvi bu görüşleri şöyle açıkladı.

Erdoğan, büyükelçilerin sınır dışı edilmesiyle ilgili kritik bir karar aldı. Kamuoyuna açıklamadan önce Bahçeli’yi bilgilendirecek.

Erdoğan, kritik kararı almadan önce Bahçeli’nin görüş ve değerlendirmelerini de alacak.

ERDOĞAN DÜN BAHÇELİ'YLE NE KONUŞTU?

Bu görüşleri okuyucularına aktaran Selvi görüşmenin asıl nedenini ise “Ama doğru olanı Erdoğan, büyükelçilerin sınır dışı edilmesi konusunu değerlendirmek üzere Bahçeli’yi davet etmişti. İki liderin diğer gündem maddesi ise Suriye’ye operasyon konusuydu.” Sözleriyle ortaya koydu


Abdulkadir Selvi yazısında ayrıca Kavala hakkında yapılan görüşmenin sonucunda Bahçeli’nin “krizin tırmandırılmaması eğiliminde olduğu anlaşılıyor.” İfadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap