SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erdoğan, Berat Albayrak'a neden görev verdi? Yıllar sonra açıkladı

Erdoğan, Berat Albayrak'a neden görev verdi? Yıllar sonra açıkladı

02 Ağustos 2022 Salı - 09:53




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ve Berat Albayrak'a ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, KRT TV canlı yayınına konuk oldu. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın neden Berat Albayrak'a görev verdiğini açıkladı.

BERAT ALBAYRAK’IN SİYASETE GİRME SEBEBİNİ AÇIKLADI

İşte, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun o sözleri:

"Berat Albayrak'ı siyasi sürece sokma sebebi, kendi yakını birinin statüyü sürdürmesiydi. Berat Albayrak, bir gece yarısı attığı mesajla onu yarı yolda bıraktı. ‘Benden sonra benden biri güce sahip olacak' düşüncesi partiler, devletleri bitirendir. Gücün sahibi siz değilsiniz. Millet için bu gücü emanet için alırsınız. Türk siyasetinde gücü alan gücü sahipleniyor. Birçok parti ve devlet içinde de en büyük zaaf bu…Sayın Erdoğan kendisini gücün maliki, devletin maliki gibi görmeye başladı.

"AKP TABANINDA POPÜLARİTEM ARTINCA…"


Benim AKP tabanı ve teşkilatları nezdinde popülaritem artınca başka insanların önü tıkanmış gibi oldu. Sayın Binali Yıldırım'ın, Sayın Süleyman Soylu'nun, Sayın Berat Albayrak'ın… Erdoğan'ın hedefi bunun devamını sağlamaktı. İşte sıkıntı burada” 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap