SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Erbakan Hoca'nın Karamollaoğlu'nu anlatan videosu ortaya çıktı

Erbakan Hoca'nın Karamollaoğlu'nu anlatan videosu ortaya çıktı

19 Nisan 2021 Pazartesi - 12:44




Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Sivas Belediye Başkanı olduğu dönemdeki hizmetlerini öven videosu ortaya çıktı.





Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın Refah Partisi Genel Başkanı olarak seçim çalışması yaptığı dönemde, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Sivas Belediye Başkanı olduğu dönemdeki hizmetlerini anlatan videosu ortaya çıktı.

Karamollaoğlu'nun milletvekilliği yerine Sivas'a hizmet etmek için belediye başkanlığını tercih ettiğini anlatan Erbakan Hoca, Karamollaoğlu'nun Sivas'taki işsizliği önlemek için büyük hizmetler yaptığını dile getiriyor.

Karamollaoğlu'nun Sivas Belediyesi Başkanı olduğu dönemde kısıtlı imkanlarla fabrika açtığını ortaya çıkan videoda dile getiren merhum Erbakan Hoca, Yozgat'ın Araplı beldesinde halka hitap ettiği mitinge ait ortaya çıkan videoda şu ifadeleri kullanıyor:

"Gel seni milletvekili yapalım diye çok uğraştım 'Hayır Hocam, ben İngiltere'de tahsil ettim. Yüksek mühendisim ama bu Sivas'ın göçünü durduracağım. Kendi vilayetime hizmet edeceğim' dedi. Dört senedir gecesini gündüzüne kattı, milletvekiliğini kabul etmedi. Ne yaptı gidin bakın. Belediye olarak iki yüz tane fabrikanın sanayi bölgesini hazırladı. Seçimde gittim, açılışını yaptım. Şuan Sivas Belediye Başkanı Temel Karamollaoğlu Bey'in öncülüğünde kurulmuş olan çelik fabrikasını işletmeye açtım. Belediye olarak yapıyor. halkı işsizlikten kurtarmak için."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap