SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ekrem İmamoğlu makam odasının kapılarını Karadeniz'e açtı

Ekrem İmamoğlu makam odasının kapılarını Karadeniz'e açtı

03 Mayıs 2019 Cuma - 10:08




İmamoğlu; 'Hemşerilerim bana güç vermiştir'





İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, makamının kapılarını Karadeniz Gazetesi’ne açtı.. Trabzonlu hemşerileri ve tüm bölgeyi selamlayan İmamoğlu, “Karadeniz bana hep güç vermiştir” dedi, önemli mesajlar verdi.

Karadeniz Gazetesi Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner, beraberindeki Karadeniz Gazetesi Başkan Danışmanı Ahmet Firidin ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Trabzonlu hemşerimiz, Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan İmamoğlu, Karadeniz Gazetesi’ne teşekkür ederek, “Karadeniz, üstlendiği misyon ülkemiz ve Karadeniz bölgesi için çok önemlidir. Güzel memleketim Trabzon’a ve tüm bölgeye sizlerin aracılığıyla selam gönderiyorum. Hemşerilerimin desteklerini her zaman yanımızda hissettim. Trabzon benim için özel ve önemli bir şehirdir. Bundan sonra İstanbul için el ele vereceğiz” diye konutu.

UNUTULMAZ DESTEK

İstanbul’da bir çok kesimden destek aldığını ifade eden Başkan İmamoğlu, “İstanbul’da hemşerilerim başta olmak üzere bana her kesimden destek yağdı. Bu benim için büyük bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Özellikle doğduğum toprakların insanları, Trabzonlu evlatlarını yalnız bırakmadı. Bu bana ayrı bir güç vermiştir. Destekleri unutulmaz… Şimdi çalışma zamanı” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap