SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ekrem İmamoğlu: "2023'te hukuksuzluklar son bulacak"

Ekrem İmamoğlu: "2023'te hukuksuzluklar son bulacak"

29 Aralık 2022 Perşembe - 16:21




İstanbul’daki 22 farklı hemşeri derneği temsilcileri, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek ziyareti





İstanbul’da yaşayan vatandaşların kurduğu 22 farklı hemşeri derneğinden yüzlerce kişi, yerel mahkemece hapis cezası verilen ve siyasi yasak getirilen İstanbul Büyükşehir Belediye ( İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretlerinde bulundu. İmamoğlu, gruplar halinde gelen konuklarını, İBB’nin Saraçhane’deki ana yerleşkesinde bulunan Meclis Salonu’nda ağırladı.

Ziyaret sırasında konuşan İBB Başkanı “Bu, aslında bir şahsi mesele değildir. Bu, İstanbulluların meselesidir. Türkiye'nin meselesidir. Yani 85 milyon insanımızı ilgilendiren bir meseledir." dedi. 

İmamoğlu konuşmasının devamında "Geleceğimizin baskı altında tutulduğu ve sıkıntılı bir biçimde karartıldığı bir ortamda, hep beraber mücadele etme girişimidir. 2023’te hukuksuzlukların son bulacağına inancımız tamdır. Bu konuda, geri durmaksızın mücadelemizi vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap