SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Ecevit'in tarihe geçen konuşması: ''Terörü teşvik eden, teröre cesaret veren bir kişi, teröristten daha suçludur''

Ecevit'in tarihe geçen konuşması: ''Terörü teşvik eden, teröre cesaret veren bir kişi, teröristten daha suçludur''

05 Haziran 2022 Pazar - 12:53




Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in terörü teşvik eden yazarlar hakkındaki tarihe geçen sözlerini yeniden gündeme getirerek bir paylaşımda bulundu. Ecevit videoda "Terörü teşvik eden, teröre cesaret veren bir kişi, teröristten daha suçludur." diyor.





Eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in tarihe geçen sözleri yeniden paylaşıldı.

Eski Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, eski başbakanlardan Bülent Ecevit'in 'terörist ve terörü teşvik edici yazarlar' hakkındaki açıklamalarının olduğu bir video paylaştı. 

Ecevit, "Terörü teşvik edici, teröre cesaret verici nitelikte yayınlar kesinlikle yasaklanmalıdır. Terörü teşvik eden bir yazar bence teröristten daha suçludur." dedi.

Mesut Yılmaz, Alparslan Türkeş, Şevket Kazan ve Bülent Ecevit, 1995 yılında Mehmet Ali Birand'ın sunduğu '32. Gün' isimli bir programa katılmışlardı. 

"Teröre ve teröristlere bakış açısı" konulu programda söz alan Ecevit, "Terörü teşvik eden bir yazar, teröristten daha tehlikelidir" şeklinde konuştu.


Mehmet Ali Birand’ın yönetiminde katıldığı programda konuşan eski başbakanlardan Bülent Ecevit, terörist ve terörü teşvik edici yazarlar hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Ecevit, "Terörü teşvik edici, teröre cesaret verici nitelikte yayınlar kesinlikle yasaklanmalıdır. Terörü teşvik eden bir yazar bence teröristten daha suçludur. Çünkü terörist canını ortaya koyuyor, teröristi teşvik eden kimse masa başında oturup güvenlik içinde fikir beyan ediyor. O bence teröristten daha çok suçludur." dedi.

Mehmet Ali Çelebi de Ecevit'in tarihe geçen sözlerinin olduğu bu videoyu sosyal medya hesabından yeniden paylaştı. 

Çelebi'nin paylaşımı şöyle:




Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap