SON DAKİKA



Haber > Siyaset > DP lideri Gültekin Uysal'dan aday çıkışı: Tartışmaya gerek yok

DP lideri Gültekin Uysal'dan aday çıkışı: Tartışmaya gerek yok

15 Kasım 2022 Salı - 15:37




Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan Altılı Masa toplantısının ardından aday çıkışı geldi. Uysal, "İsimler üzerinden tartışmaya gerek yok” diye konuştu.





14 Kasım’da DEVA Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Altılı Masa toplantısının ve İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısının ardından  Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal'dan aday çıkışı geldi. " Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa kazanabileceğini düşünüyorum." diyen Uysal, "İsimler üzerinden tartışmaya gerek yok.” ifadelerini kullandı.

Karar TV'de Bi' Karar Ver programında Uysal'ın açıklamaları şu şekilde:

"Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa kazanabileceğini düşünüyorum. İktidar tarafından Kılıçdaroğlu'na bu tür bir propaganda yürütülmek istenebilir.

İsimler üzerinden tartışmaya gerek yok.

Her siyasi partinin geçmiş görev alanları itibariyle güvenlik bürokrasisi ve diplomasi içinde görevlendirilmiş insanları var. Bir görünen var bir de görünenin arkası var. Bunları ayrıştırmak lazım. Sıcağı sıcağına bir açıklama yapmak istemem. Bu bir terör saldırısı, çok net. Bu noktada sorumluluk sahibi hükümetin bakanlarından başlayarak ilk işi muhalefeti suçlayarak gidiyor. Çok uzun süredir ifade ettiğim bir şey var. Derinden toplumsal iklimi değiştirmeye yönelik hamleler olabilir. Bu iklimi zehirletmemek lazım.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap