SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Doğu Perinçek, Erdoğan'a seslendi: "Türkiye’yi birlikte yönetmeliyiz"

Doğu Perinçek, Erdoğan'a seslendi: "Türkiye’yi birlikte yönetmeliyiz"

20 Ekim 2021 Çarşamba - 11:33




Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek koalisyon çağrısı yaptı. Perinçek, "Türkiye’yi birlikte yönetmeliyiz" dedi.





Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek koalisyon çağrısı yaptı. Perinçek, " AK Parti, MHP ve Vatan Partisi Türkiye'yi beraber yönetmeli" ifadelerini kullandı.

AK Parti hükümetinin yaşanan sürecin farkında olmadığını belirten Perinçek, "Doğrudan doğruya Türkiye'yi kasteden bir komplo var. 'Kılıçdaroğlu suç işledi, atarız hapse cezalandırırız'. Olay bu değil. Çin'de yapılan MENA Konferansına, İran'da yapılan İslami Uyanış Konferansı'na bir tek Vatan Partisi çağırıldı. Biz de merkeze Doğu Akdeniz'i koyduk ve onu anlattık." dedi.

"TÜRKİYE'Yİ BİRLİKTE YÖNETMELİYİZ"

AK Parti'nin statükosunu değiştirmesi gerektiğini ve bir koalisyon hükümeti kurmasını isteyen Perinçek, şöyle devam etti:

"MHP'den de doğru eleştiriler var. AK Parti, MHP ve Vatan Partisi'nin birlikte Türkiye'yi yönetmesi lazım.

Dış politikada sadece ortak menfaat üzerinden siyaset yapılır. AK Parti güçlü, milleti birleştiren bir hükümet kurmalı."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap