SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Dikkat çeken çıkış: Akşener’in ‘evet’ demediği kişi aday olamaz!

Dikkat çeken çıkış: Akşener’in ‘evet’ demediği kişi aday olamaz!

26 Ocak 2022 Çarşamba - 17:05




Ahmet Takan, Korkusuz'da kaleme aldığı yazısında İYİ Parti ve CHP'nin adayına ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.





Ahmet Takan, Korkusuz'daki bugünkü yazısında İYİ Parti ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayına ilişkin dikkat çeken bir yazı yazdı. Kılıçdaroğlu’nun çok yakın çevresinden önemli bir isim ile görüştüğünü yazan Ahmet Takan yazısında bu kişinin "Akşener’in ‘evet’ demediği Cumhurbaşkanı adayı olamaz" ifadelerini kullandığını söyledi.

İşte, Korkusuz yazarı Ahmet Takan'ın o yazısı:

Sabahın erken saatlerinde telefonum çaldı… Arayan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok yakın çevresinden önemli bir isimdi. İYİ Partili Bilal Karaca’nın değerlendirmeleri üzerinde konuştuk. Hiçbir aleyhte tepkisi olmadı. Kayıt dışı olanlar harici sohbetimizi yazıp yazamayacağımı sordum. “Yazabilirsin” dedi. Bugüne kadar yaptığı değerlendirmelerdeki samimiyetine ve konuştuklarına yüzde 100 doğruluğuna  yani; sözünün eri biri olduğuna sonsuz güvendiğim için bir gazetecilik vazifesini yerine getirmek isterim…

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok yakınındaki kurmayı, “emin olmanızı isterim” diyerek değerlendirmelerine başladı, “Kemal bey attığı her adımı sayın Meral Akşener’in bilgisi dahilinde atıyor. Meral hanımın bilgisi dışında adım atmıyor” dedi. Ana başlıklarıyla şöyle konuştu:

-Sayın Kemal Kılıçdaroğu, ne İYİ Parti’yi ne de sayın Meral Akşener’i devre dışı bırakıldığına dair bir izlenim yaratmamak için çok titiz davranıyor. Kemal bey, ne bilgi edinirse mutlaka Meral Akşener ile paylaşıyor.


-Meral Akşener ve İYİ Parti temel aktörlerden birisidir.

–Meral hanımın ‘evet” demediği kimse Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olamaz.

-Biz bir demokrasi ittifakı yaptık. Türkiye’nin sorunları çözmeye, çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz. Burada her şeyden önemli olan Türkiye’dir.

- Cumhur İttifakı’nın kurduğu oyunları çok iyi biliyoruz. Ona göre değerlendirmelerimizi yapıp, hareket tarzımı belirliyoruz.

-Tarihin Millet İttifakı’na yüklediği sorumluluklar var. Biz bu sorumluluklarla hareket ediyoruz.


-Anket firmalarının yaptığı manipülasyonların farkındayız. Kemal bey de Meral hanım da farkında. Bizi etkilemez. Yolumuza devam ederiz.

-Tabanlarda farklı düşünceler olabilir. Gayet doğaldır. Türkiye’ye demokrasiyi getirmek için mücadele ediyoruz. 24 saat çalışıyoruz.

– Emin olun, her şeyin farkındayız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap