SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Devlet Bahçeli'den, Akşener'e sürpriz telefon! Tavsiyelerde bulundu

Devlet Bahçeli'den, Akşener'e sürpriz telefon! Tavsiyelerde bulundu

04 Mart 2022 Cuma - 09:53




Ahmet Takan, Korkusuz'daki bugünkü yazısında MHP lideri Bahçeli'nin koronavirüse yakalandığı dönemde İYİ Parti lideri Meral Akşener'i aradığını söyledi.





Korkusuz yazarı Ahmet Takan, Devlet Bahçeli'nin sık sık sert sözlerle eleştirdiği Meral Akşener'i koronavirüse yakalandığı zaman arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğunu ve çeşitli tavsiyeler verdiğini ifade etti.

DEVLET BAHÇELİ'DEN AKŞENER'E TAVSİYELER

Ahmet Takan, "Meral Akşener çok sayıda ‘geçmiş olsun’ telefonu aldı. Ama öyle bir isimden telefon  geldi ki Akşener’e, o da çok hayret etti demesem yalan olur. Meral Akşener’i telefonla ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletmek için arayan İYİ Parti liderine MHP’den kopuş sürecinden beri ağır hakaretler yağdıran Devlet Bahçeli’nin ta kendisiydi. Aralarında hiçbir şey yokmuş gibi Devlet Bahçeli en nazik ses tonuyla ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Sonra, Meral Akşener’e karantina sürecinde dikkat etmesi gereken hususları teker teker sıraladı. Bahçeli, Akşener’e faydası olduğuna inandığı doğal ilaçları söyledi ve kullanmasını tavsiye etti, 'Aman şunlara şunlara mutlaka dikkat et' mahiyetinde uyarıları oldu. Bahçeli,  Akşener’e ısrarla 'ıhlamur iç' dedi." ifadelerini kullandı. 

SAĞLIK BAKANI KOCA HER GÜN ARANIŞ

Ayrıca Ahmet Takan, yazısını şöyle sürdürdü:


"Doğrusunu söylemek gerekirse Meral Akşener ve Devlet Bahçeli arasındaki “geçmiş olsun” sohbetinin detaylarını dinleyince aklıma şu soru düştü:

Acaba , MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Kovid’e yakalanmış ve de  daha önceki rahatsızlıklarında olduğu gibi bu da kamuoyundan saklanmış olabilir mi?.. Çünkü, Devlet Bahçeli tecrübeyi konuşturmuş!..

Aldığım bu telefon istihbaratını İYİ Parti kaynaklarından kurcalarken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın karantina sürecinde hiç aksatmadan her gün Meral Akşener’i telefonla arayıp sağlık durumunu sorduğunu öğrendim. Koca, bu yakın ilgisinin sebebini de Akşener’e “Siz iyileşinceye kadar Sağlık Bakanı olarak bana zimmetlisiniz” diyerek esprili bir şekilde izah etmiş."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap