SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Devlet Bahçeli: ''İdlib'den çekilirsek Hatay'dan oluruz''

Devlet Bahçeli: ''İdlib'den çekilirsek Hatay'dan oluruz''

03 Mart 2020 Salı - 11:31




Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib'de 34 askerimizin şehit olduğu alçak saldırıyla ilgili "Arkasında Suriye ve İran vardır. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır" dedi.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısın da açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"İdlib'de 27 Şubat 2020'de yaşanan şehitler milletimizi derinden yaralanmıştır. Esad ve alçak destekçileri kanımızı dökmüştür. Kim hangi saldırıyı yaparsa yapsın Türk milletinde akacak kan da bitmez ayağa kalkacak kahraman da eksilmez."

"Bu alçak saldırının içinde Suriye İran vardır hepsi birden cinayet devriyesine çıkmışlardır. Türk askerinin kanı bu husumet cephesi tarafından dökülmüştür. Niyazım o dur ki şehadetleri mübarek olsun. Zalimlerin kanı kurusun. TSK'ya yapılan her saldırıyı nefretle lanetliyorum."

"Türk milleti şehitlerine minnettardır ve onlar ölmemiştir Allah yolunda öldürülenlere ölüler diyemeyiz. Allah tektir ordusu Tür oğlu Türk’tür. Türk milletine meydan okuyan yiğit evlatlarımıza silah çeken kim varsa dökülen kanlarda boğulmaya sonuna kadar mahkumdur. Erkeğinden kadınına aziz milletimizin her mensubu merttir, sabırlıdır, imanlıdır, yüreği vatan sevgisiyle yoğrulmuştur. Hiçbir zorba Türkiye’ye kanlı dişlerini geçiremez."


"Tarih bize diyor ki mücavir topraklarda komşu ülkelerde öne alınmamış krizler, iç kargaşalar bir virüs gibi yapılıp eninde sonunda ülkemize bulaşacaktır. Türk savunma alanı oluşturuyoruz. Bu savunmayı yapamazsak tereddüt edersek herkesi uyarıyorum ki Anadolu'yu teslim ederiz. "

"Bir Rus haber sitesinde "çalınan şehir Hatay' başlığıyla haber yapılmış, sinsi ve yüzsüz arzular hedefler deşifre edilmiştir. Bugün aynı zamanda Hatay'ın ilk ve son cumhurbaşkanı Tayfur Sökmen'in de vefat yıl dönümüdür."<

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap