SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Devlet Bahçeli esti gürledi: ''Biz mafyayı tanımayız, mafyayı takmayız''

Devlet Bahçeli esti gürledi: ''Biz mafyayı tanımayız, mafyayı takmayız''

18 Mayıs 2021 Salı - 12:17




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Zulüm yapanla zulme sessiz kalan zalimdir. CHP Genel Başkanı bize kalırsa önce kendine bakmalı, terör örgütüyle ittifak kuran bir partinin mafyadan dertlenmesi yüzsüzlüktür. Biz mafyayı tanımayız, anlamayız. Çeteler, CHP'nin yoldaşıdır" dedi.





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşma yaptı. Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun sözlerine yanıt vererek, "Cumhur İttifakı'nın 3. ortağının mafya olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı, bize kalırsa önce kendine bakmalı. Terör örgütü ile ittifak kuran partinin mafyadan dertlenmesi yüzsüzlüktür. Biz mafyayı tanımayız, mafyayı takmayız, mafyadan da anlamayız" dedi. 

Bahçeli'nin açıklamaları:

Tam kapanma tedbirlerinin dün itibarıyla sona ermesiyle kontrollü normalleşmeye geçilmiş, Meclisimiz çalışmalara tekraren başlamıştır. Salgın, modern dünyanın üstesinden gelmek zorunda olduğu öncelikli sorun alanıdır. Salgın hastalık bütün ezberleri bozmakla kalmamış, kavramsal çatısı kurulamayan yeni bir dünyanın kapılarını aralamıştır. İnsalık tarihinin akış istikametini etkileyen 3 müessir unsurdan birisi mikropsa, diğerleri tüfek ve çeliktir. Günümüzde bunlara dijital devrim de eklenmiştir. 

Zillet ittifakı yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir. Özellikle Türkiye'nin salgını başarıyla yönettiğini ifade etmek, vicdan sahibi herkesin görevi olmalıdır. Adaleti dilinden düşürmeyen CHP ve yandaşlarının nasıl bir adaletsizliğin, ahlaki zafiyetin içine yuvarlandığı bize göre bariz şekilde ortadadır. Mağdur olan işin özünde tüm insanlıktır. Türkiye'yi yöneten irade, esnaflarımızın, dar gelirli insanlarımızın, emekli, dul ve yetimlerimizin, çiftçilerimizin taleplerini peyderpey karşılamaktadır. Boşa sallayıp dolu tutmanın peşine düşmek kolaydır. 

19 MAYIS'IN 102. YILI


Samsun'da atılan ilk adımın 102. yıl dönümü olan 19 Mayıs, tam bağımsızlığa giden sürecin ilk halkasıdır. 19 Mayıs, milliyetçi şuurun, millet iradesine döndüğü ilk merhaledir. 102 yıl önce Türk Milleti zafere doğru harekete geçmiştir. Durup teslim olanlara karşı kıyama geçilmiştir. İlk adım, vatanı sahipsiz sanan bedbahtlara karşı varoluş haysiyetidir. Türk Milleti tıpkı bugünkü gibi yine pes etmedi, geri çekilmedi asla vazgeçmedi. Samsun'da atılan ilk adım, devletimizin yol haritasıdır. Ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye'yi tarihin gerisine düşürmeye kimsenin gücü de nefesi de yetmeyecektir. Dün başardık, bir kez daha başarırız. Kendimize güveniyoruz. Türk Milleti'nin varlığını sonsuza kadar yaşatmaya ant içiyoruz. 

Yüreği millet sevgisiyle dolu, erdemli, sorumluluklarının bilincinde olan gençliğin yetişmesi halinde cumhuriyetimizin bekası güvenceye kavuşabilecektir. Bu sayede 100. yıl dönümünde lider ülke Türkiye gayesine ulaşılmış olacaktır. Türk gençliği oy kaygısı değil, milli şerefin istikbal meşalesidir. Her birisi başımızın tacıdır. Onlardan esirgeyeceğimiz hiçbir şey olmaz, olmamalıdır. Büyük Türk Milleti'nin ve geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum. 

"BİZ MAFYAYI TANIMAYIZ, MAFYAYI TAKMAYIZ"

HDP’ye peşinen bakanlık müjdesi veren CHP, PKK’yı devlet yönetimine taşımayı düşünecek kadar bu ülkeye, bu millete yabancılaşmıştır. Cumhur İttifakı'nın 3. ortağının mafya olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı, bize kalırsa önce kendine bakmalı. Terör örgütü ile ittifak kuran partinin mafyadan dertlenmesi yüzsüzlüktür. Biz mafyayı tanımayız, mafyayı takmayız, mafyadan da anlamayız. Çeteler, CHP'nin yoldaşıdır.

TERÖRLE MÜCADELE SÖZLERİ


Nerede terörist varsa orası meşru hedefimizdir. Irak'ın kuzeyinde icra edilen operasyonlar zorlu arazi şartlarına rağmen başarıyla sürdürülmektedir. Sevdamız millettir, aklımız Türkiye'dir. Zilletin terör kadrosuna her yer mezar edilecektir.

Hiçbir şer odağı boşuna uğraşmasın, bayrak inmeyecek, ezan susmayacak, vatan bölünmeyecektir.

İSRAİL'İN GAZZE SALDIRILARI

Netanyahu insanlık suçlarını gözünü kırpmadan işlemiştir. Çocuklar kan revan için gömülmektedir. Gazze'de facia, Batı Şeria'da yıkım vardır. Yaklaşık 400 yıl hakimiyetimiz altında olan Kudüs yardım beklemektedir. 1. Dünya Savaşı'nda Suriye-Filistin cephesindeki yenilgimizin ardından Kudüs'ten çekilmiştir. 104 yıldır Kudüs bize hasret, biz Kudüs'e hasretiz. Kudüs demek tarih demektir. Şiddetle yağmalanmaktadır. Kudüs'ün kaderi 3 semavi dinin kaderiyle birdir. Meleklerin şehrinde şeytanlar cirit atmaktadır. HZ. Musa'nın 10 emrin 6.sında öldürmeyeceksin hükmü vardır. İsrail hükümeti katletmekten başka bugüne kadar hiçbir şey yapmamıştır. Bir karar aşamasına gelinmiştir. İsrail terörü hazmedilmesi imkansız bir sınırdadır. Böyle giderse, vahşet durmazsa ya küresel ya da bölgesel bir savaş son tercih olarak karşımıza çıkacaktır. Bütün Müslümanların, herkesin sorunudur. İsrail yönetiminin yayılması politikaları yalnızca bölgesel barış ve istikrarı değil küresel sistemi de direkt tehdit etmektedir. Vahim bir süreç önümüzdedir. İslam ülkelerindeki çarpıklıklar İsrail'in eline koz vermektedir. ABD'nin bir önceki başkanı Trump'ı Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması içinden çıkılmayacak bir hale gelmiştir.

Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak ilanı BM kararlarının açık ihlalidir. ABD'nin soysuz politikası BMGK kararlarıyla tezattır. Trump ve yönetimi Ortadoğu'nun hassasiyetleriyle bomba tuzaklamıştır.


Önümüzdeki perşembe günü BMGK toplanarak İsrail-Filistin meselesini görüşecektir. Kınama mesajları yayınlanıyor, İsrail'in umursadığı yoktur. Cinayet aynısıyla sürmektedir. Bu oyalamaya nereye kadar tahammül edeceğiz? Türkiye'den başka 1,5 milyonluk İslam aleminin umudu kaldı mı? Askeri mağlubiyetlerle güvensizlik içinde olan İslam toplumları bugün ayağa kalkmayacaksa, bunları yapacak kudreti ne zaman kendinde bulacaktır?

Kudüs'ün geleceği herkesi ilgilendirmektedir. İsrail saldırıları derhal bitirmeli, işgal ettiği yerlerden çekilmelidir. Bölgede eşit, adil ve 2 devletli sistemin kurulması için BM harekete geçmeli, caydırıcılığını kullanmalıdır. 

Tarihin sesine kulak verilmeli, Türk milleti yeni bir nöbet için devreye girmelidir. Çare olursa biz gidelim, biz koşalım, akan kanı durduralım. Onlardan korkan en az onlar gibi olsun. 

Hiç kimse olmasa bile, Allah'ın görünmez orduları vardır. Mescid-i Aksa onurumuzdur. Bizim hedefimiz hakka sahip çıkıp şeytanları taşa tutmaktır.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap