SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Destici: Kadına şiddet uygulayarak öldürmüş birisi gün yüzü görmemeli

Destici: Kadına şiddet uygulayarak öldürmüş birisi gün yüzü görmemeli

08 Mart 2022 Salı - 17:12




Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, parti olarak kadına yönelik şiddette sesini en çok yükselten ve konuyu en çok gündeme taşıyan siyasi partilerin başında geldiklerini söyleyerek, “Bu şiddet devam ettiği sürece ve şiddet sonucu ölümler devam ettiği sürece biz kadına şiddete ve bu şiddet sonucu ölümlere ‘hayır’ diye bağırmaya ve haykırmaya devam edeceğiz. Gerçekten bir kadınımızı şiddet uygulayarak öldürmüş birisi artık gün yüzü görmemelidir” dedi.





BBP Lideri Mustafa Destici, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Genel İstişare Toplantısı düzenledi. Bir otelde düzenlenen toplantıya BBP lideri Destici’nin yanı sıra BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin ile çok sayıda parti üyesi katıldı. BBP’li Keskin yaptığı konuşmada, dünyanın her yerinde ve her alanında kadınların olduğunu söyledi.

Kadınların gün geçtikçe çoğaldığını ve kadın sesinin daha da güçlü çıktığını ifade eden Keskin, “Yaptığımı iş, gönül verdiğimiz dava ne olursa olsun bu uğurda çok çalışmalı, çok çabalamalıyız. Kadını daha çok siyasette görmek istiyoruz. Biz kadınları Büyük Birlik Partisi’nde siyasete çağırıyoruz. Gelin sizlerde bize katılın. Burada özgür ve güvende olacaksınız. Burada bizimle sesiniz daha da güçlü çıkacak. Bu katılıma biz erkeklerden de destek istiyoruz. Erkekleri eşitliğe yönelik tüm faaliyetlerde bizlerle çalışmak isteyen tüm kadın kardeşlerimize destek olma konusunda partimiz için çalışan, üreten, gönül veren kadınlarımızın yanında görmek istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap