SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu, ülkeyi sen mi Bahçeli mi yönetiyor?

Davutoğlu, ülkeyi sen mi Bahçeli mi yönetiyor?

25 Kasım 2020 Çarşamba - 11:37




Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan'a ülkeyi kendisinin mi yoksa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mi yönettiğini sordu.





Fox TV'de ekrana gelen Çalar Saat programında İsmail Küçükkaya'nın konuğu  Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu oldu.

Berat Albayrak ile Bülent Arınç'ın istifaları ve gündeme dair konularda değerlendirmelerde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek ,"Ülkeyi sen mi Bahçeli mi yönetiyor?" dedi.

"ÜLKEYİ SEN Mİ BAHÇELİ Mİ YÖNETİYOR?"

Ahmet Davutoğlu'nun dikkat çeken çıkışı şu şekilde;

"Şu çıkıcak diyor. İnfaz yasasında çıkmasını istediği kişiler çıkıyor. Şu istifa edecek diyor. Bülent Arınç gibi Eski bir Meclis Başkanı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulundan istifa ediyor. O zaman Sayın Erdoğan'a şunu sormak lazım; Ülkeyi sen mi Bahçeli mi yönetiyor?"


Davutoğlu, şöyle devam etti:

“Sayın Cumhurbaşkanı bizi dinlemedi, Türkiye’de otoriterliği artıran, nepotizmi artıran, akraba kayırmacılığını artıran, ehliyet ve liyakati yok eden uygulamalara devam etti. Biz bunların hepsini Sayın Cumhurbaşkanı’na partinin içerisindeyken defalarca söyledim, rapor da verdim.

Dünyanın en nitelikli insanı bile olsa bir kişiye bağlı bir sistemin başarı üretmesi mümkün değil. Berat Albayrak, son 2 yıldaki ekonomik felaketin birinci derecede sorumlusudur. Bundan 3 ay önce ben kongrelerimizde şunu diyordum; Bu cahil Hazine ve Maliye Bakanı bırakıp gidecek ama geride kalan enkazla uğraşmak zorunda kalacak olan bizleriz. Ve bıraktı gitti. Şimdi buradan söylüyorum, bugün Türkiye’yi bu otoriter eğilimlerin içerisinde sokan bugünkü iktidar da gitmek zorunda kaldığında Türkiye çok daha ağır bir maliyetle yüzleşmek zorunda kalacak.” ​​​​​​

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap