SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu’ndan TOGG için yeni seçim vaadi: Onu da biz yapacağız!

Davutoğlu’ndan TOGG için yeni seçim vaadi: Onu da biz yapacağız!

02 Nisan 2023 Pazar - 13:08




Ahmet Davutoğlu TOGG ile ilgili düşüncelerini paylaşırken aynı zamanda Millet İttifakı’nın iktidarıyla ilgili yeni bir seçim vaadinde bulundu.





Ahmet Davutoğlu TOGG için “hayırlı olsun” derken sıradan bir vatandaşın bu araca sahip olabilmesinin oldukça zor olduğunu da hesabıyla anlattı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Türkiye’nin yerli ve milli otomobili olan TOGG hakkında bir takım gerçekleri dile getirdi. Kendisine sorulan “TOGG almayı düşünüyor musunuz” sorusuna verdiği cevabı Twitter hesabından yayınladığı bir video ile cevaplayan Ahmet Davutoğlu yeri ve milli olan her girişimi desteklediklerini ifade etti.

“TOGG HAYIRLI OLSUN AMA…”

Davutoğlu TOGG ile ilgili olumlu ifadelerinin yanı sıra Türkiye’de vatandaşın alım gücünün geldiği noktaya da değindi. TOGG’a sıradan bir vatandaşın sahip olmasının imkansızlığına da değinen Davutoğlu, söz konusu payaşımına “TOGG satışları başladı hayırlı olsun. Yalnız bir asgari ücretli en uygun modelini almak istese yemeden içmeden 112 ay yani yaklaşık 9.5 yıl para biriktirmesi gerekiyor.” notunu düştü.

“ONU DA BİZ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”


Davutoğlu paylaşımının devamında “Milli araba üretmek, alım gücünü o arabayı alacak düzeye çıkarmakla anlamlı olur. Onu da biz gerçekleştireceğiz.” İfadeleriyle bir seçim vaadi de vermiş oldu.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap