SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu: Erdoğan'dan teklif gelirse görüşürüm

Davutoğlu: Erdoğan'dan teklif gelirse görüşürüm

15 Eylül 2021 Çarşamba - 18:28




Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, katıldığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen "Erdoğan'dan 'beyaz sayfa açalım' teklifi gelirse ne dersiniz" sorusuna "Görüşürüm" yanıtını verdi.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, TV5'te Mustafa Yılmaz'ın 'Kulis Ankara' programına katıldı.

Programda hem partisinin durumu hem de Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Davutoğlu, Mustafa Yılmaz'ın "Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'beyaz sayfa açalım' teklifi gelirse ne dersiniz" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Görüşürüm, Mevlana'nın talebesiyim ben, gel derim kimseye git demem. Görüşürüz herkesle ama işbirliği ilkesel bir konudur. İşbirliği ve destek ayrı şey, ittifak ayrı şey. Getirsinler temiz siyaset ama ciddi şekilde. Devletteki ailelerin etkisini dışarı alsınlar, alkışlarız. Sonuna kadar destekleriz. Eylemi görmemiz lazım. Düzelsinler, doğru davransınlar, alkışlarız. İttifak meselesi ise seçim ortamında görüşülecek bir şeydir. Onlarla birlikte bir şeyler düzeleceğine olan inancımı kaybettiğim için partiden ayrıldım."

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap