SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Davutoğlu, Altılı Masa'ya kurulan tuzağı deşifre etti: Çok beklerler

Davutoğlu, Altılı Masa'ya kurulan tuzağı deşifre etti: Çok beklerler

11 Aralık 2022 Pazar - 14:32




Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Altılı Masa'ya kurulan tuzağı deşifre etti. Davutoğlu, "Aday etrafında tartışma çıkacak, Altılı Masa dağılacak; beklenti bu. Açık söyleyeyim, çok beklerler." dedi.





Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, siyasetin gündeminde yer alan konulara ilişkin olarak gazeteci Murat Yetkin'in sorularını yanıtladı. 

YetkinReport'ta yer alan habere göre CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve DEVA Partisi'yle birlikte bulundukları Altılı Masa'nın çalışmalarına değinen Davutoğlu, gazetecinin "Çalışmalarınızın yavaş gittiği eleştirilerine ne diyorsunuz?" şeklindeki sorusuna şu yanıtı verdi:

"Bu eleştirilerin doğru olduğu kanaatinde değilim. Burada önemli olan sürecin ritmini iyi tutabilmek. Biz kendi zamanlamamızı yaparız, iktidarın zaman dayatması tuzağına asla düşmeyiz. Önemli olan zamanın kontrolünün elimizde olması; o da elimizde. Biz daha 12 Şubat’taki ilk toplantımızda adayımızı seçim tarihinin ilanı ile duyuracağımızı ifade ettik. Dolayısıyla kendi zamanlamamızda bir gecikme söz konusu değil.

'SEÇİM KARARI ALSIN, ADAYIMIZI İLAN EDELİM'

İktidar şimdiden, seçim kararı aldırmadan bize aday açıklatmak istiyor. Aday etrafında tartışma çıkacak, Altılı Masa dağılacak; beklenti bu. Açık söyleyeyim, çok beklerler. 6 lider olarak basiretle ve dirayetle hareket etmeye kararlıyız. Biz neden iktidarın zamanlama baskısıyla hareket edelim ki? Seçim kararı alsın, sonrasında adayımızı ilan edelim."


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap