SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni parti iddialarına yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni parti iddialarına yanıt

05 Temmuz 2019 Cuma - 15:13




Cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni parti kurulacak iddiaları üzerine açıklamada bulundu. Erdoğan, "Bu noktada bunları çok dert etmiyoruz. Beraber yürüyen arkadaşlarımız bizim yoldaşımızdır. Biz de yolumuza devam edeceğiz. Buna benzer olayları geçmişte çok yaşadık. Grup kuracak şekilde milletvekili sayısıyla aramızdan ayrılanlar oldu, şimdi tarih oldular. Kimse onları hatırlamıyor bile" dedi.





Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

YENİ PARTİ İDDİALARINA YANIT

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni parti kurulacak iddiaları üzerine, "Bu noktada bunları çok dert etmiyoruz. Beraber yürüyen arkadaşlarımız bizim yoldaşımızdır. Biz de yolumuza devam edeceğiz" dedi. 

"BUNA BENZER OLAYLARI GEÇMİŞTE ÇOK YAŞADIK"

Erdoğan, "Benim partimin içerisindeki muvazzaf milletvekillerimin arasında böyle bir şey söz konusu değil. Partimle ilişkisi olmayanların böyle bir çalışması varsa o da ayrı konu. Biz de bu haberleri sizlerden duyuyoruz. Buna benzer olayları geçmişte çok yaşadık. Grup kuracak şekilde milletvekili sayısıyla aramızdan ayrılanlar oldu, şimdi tarih oldular. Kimse onları hatırlamıyor bile. Başkaları ayrıldı onlar da tarih oldu. Onun için her siyasi partinin bunlar maalesef yaşam süreci içinde olan hadiselerdir. Biz yola çıktığımız arkadaşlarımızı hep yoldaş olarak gördük ama yoldaş olmaktan çıkıp farklı istikamete gidenler oldu. Bu noktada bunları çok dert etmiyoruz. Beraber yürüyen arkadaşlarımız bizim yoldaşımızdır. Biz de yolumuza devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.


"İDLİB'DE TÜM GAYRETİMİZİ GÖSTERİYORUZ"

Suriye'deki son gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ağustos sonu eylül başı gibi bir toplantı söz konusu. Bu zirveyi gerçekleştirip başta İdlip olmak üzere bu etapta neler yapabiliriz bunları görüşme imkanımız olacak. İdlib'le ilgili olarak Rusya ve Türkiye olarak tüm gayreti gösteriyoruz" diye konuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap