SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim tartışmalarını geride bırakmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim tartışmalarını geride bırakmalıyız

19 Nisan 2019 Cuma - 12:56




Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim gündeminin sona erdiğini, artık asıl gündeme odaklanmamızın şart olduğunu duyurdu.





Seçimlerin üzerinden 19 gün geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

ASIL GÜNDEMİMİZE ODAKLANMAMIZ ŞARTTIR

"Ülkemizin önünde 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi bulunuyor. Seçim tartışmalarını geride bırakarak, ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl gündemimize odaklanmamız şarttır. Dönem, musafahalaşma, kucaklaşma, birlik ve beraberliğimizi perçinleme dönemidir.

Gayemiz, milletimizin refahını artırmak, güvenlik ve özgürlük dengesini koruyarak devletimizin bekasına yönelik tehditleri bertaraf ederek, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmaktır. Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdürürken, inşallah ülkemizin ihtiyacı olan yapısal reformları da hayata geçirmeye devam edeceğiz.

TÜRKİYE ORTAK PAYDASINDA BULUŞACAĞIZ

Gücümüzü Milletten alarak, daima ortak akla, ortak vicdana, milletimizi bir araya getiren ortak değerlere vurgu yapacak; kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden siyaset yelpazesindeki herkesle TÜRKİYE ORTAK PAYDASINDA buluşmanın mücadelesini vereceğiz."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap