SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nureddin Nebati'ye kızdı mı? Abdulkadir Selvi paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nureddin Nebati'ye kızdı mı? Abdulkadir Selvi paylaştı

12 Ocak 2022 Çarşamba - 11:55




Bakan Nureddin Nebati'nin kur korumalı TL mevduat hesabı uygulamasının istenen sonuçları vermemesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdığı iddia edilmişti. Abdulkadir Selvi iddiaları yazdı...





Kur korumalı TL mevduat hesabı uygulamasının istenen sonuçları vermemesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye kızgın olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi de bugünkü yazısından iddiaların tam aksine bir yazı kaleme aldı. Selvi yazısının bir bölümünde, Bu iddiaları sorduğum bir AK Parti yetkilisi, “MKYK toplantısında Cumhurbaşkanımız ile Nureddin Nebati arasındaki samimi havayı ve karşılıklı diyalogları kamerayla kaydedip yayınlasaydık, çok mahcup olurlardı” dedi." ifadelerine yer verdi. 

Abdulkadir Selvi'nin yazısının ilgili kısmı şöyle:

ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERDİ Mİ?

"20 Aralık kararları ile birlikte ekonomide rüzgâr tersine döndü. Pozitif bir hava oluştu. İktidarın böyle bir adım atacağını beklemeyenler ters köşe oldu. Ama o günden bu yana bu pozitif havayı nasıl tersine çeviririz, olumlu gündemi nasıl zehirleriz diye bir çaba seziliyor. Sonunda kur korumalı TL mevduat hesabının beklenen sonucu vermediği, o nedenle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye kızgın olduğu yalanını yaymaya başladılar. Bu iddiaları sorduğum bir AK Parti yetkilisi, “MKYK toplantısında Cumhurbaşkanımız ile Nureddin Nebati arasındaki samimi havayı ve karşılıklı diyalogları kamerayla kaydedip yayınlasaydık, çok mahcup olurlardı” dedi. Erdoğan’ın bugün yapılacak AK Parti grubunda yeni ekonomik modelin sonuçlarına ilişkin açıklamalarına dikkat edilmesini önerdi. Bu değerlendirmeye bir şey eklemek gerekir mi? En iyisi Erdoğan’ın konuşmasını izlemek."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap