SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhur İttifak'ına katılacak yeni partinin adı belli oldu

Cumhur İttifak'ına katılacak yeni partinin adı belli oldu

31 Ocak 2022 Pazartesi - 10:46




AKP, MHP, BBP ve Vatan Partisi'nden oluşan Cumhur İttifakı'na bir parti daha katılıyor. Osmanlı Ocakları tarafından kurulan yeni partini adı resmen açıklandı. İşte katılacak yeni partinin adı...





AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi ve ittifakın küçük ortağı Vatan Parti'sinden oluşan Cumhur İttifakı'nda yer alacak yeni partinin adı belli oldu. Ocak Partisi ittifaka katılıyor.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, geçtiğimiz günlerde yeni parti kuracaklarını ve Cumhur İttifakı içerisinde yer alacaklarını açıklamıştı. Canpolat'ın açıkladığı yeni partinin adı resmen açıklandı.

Osmanlı Ocakları Basın Sözcüsü Mustafa Tekerek, yaptığı yazılı açıklamada Osmanlı Ocakları olarak siyasallaşma hareketi başlattıklarını belirterek, kurulacak partinin adını açıkladı. Osmanlı Ocakları'nın kuracağı partinin adının Genel Başkan Kadir Canpolat tarafından belirlendiğini belirten Tekerek, parti isminin Ocak Partisi olacağını açıkladı.

Tekerek, "Ocak Partisi, ocağın mukaddesi yatına inanıyoruz. Ocağı tüten her bir hanenin, çadırın, evin mutlu olacağını biliyoruz. Ocak demek birleşilen yer demektir. İnsanlarımızı birleştirecek ve bu uğurda çaba göstereceğiz. Ocak Partimize bütün insanlarımızı bekliyoruz." açıklamasını yaptı.

Öte yandan parti genel başkanı Kadir Canpolat daha önce, “Yine Cumhur İttifakı’nın içinde yer alacağız. Osmanlı olarak aynı duruşa devam edeceğiz. İdeolojimizde, fikirlerimizde bir sapma olmayacak." sözleriyle Cumhur İttifakı içerisinde yer alacağını duyurmuştu.


Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap