SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’na yeni bir rakip ittifak geliyor!

Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’na yeni bir rakip ittifak geliyor!

30 Kasım 2021 Salı - 15:00




Yaklaşan 2023 seçimleri öncesinde AK Parti ile MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı ile CHP ile İYİ Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı'na bir rakip ittifak daha geliyor. Yeni ittifakı Ümit Özdağ'ın Genel Başkanı olduğu Zafer Partisi ile Muharrem İnce'nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi oluşturacak.





Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte tanıdığı "siyasi parti ittifakları" artıyor.

Yaklaşan 2023 yılı seçimleri öncesinde AK Parti ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı ile CHP ile İYİ Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı kendi ittifaklarını genişletmeye çalışırken şimdi bir ittifak daha doğuyor.

Haber3.com'un edindiği bilgilere göre yeni ittifakı oluşturacak 2 parti Zafer Partisi ve Memleket Partisi olacak.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yarın saat 15:00'da Memleket Partisi'nin Ankara Çetin Emeç Bulvarı'nda yer alan Genel Merkezi'nde bir araya gelecek.

Özdağ ve İnce'nin 2023 seçimleri öncesinde yeni bir ittifak için el sıkışacağı öğrenilirken, ikilinin bu sürpriz görüşme sonrasında kameralar karşısına geçip birer açıklama yapması bekleniyor.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap