SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cumhur İttifakı ortağı Destici'den tasarruf önerisi: Kuzu kestirin

Cumhur İttifakı ortağı Destici'den tasarruf önerisi: Kuzu kestirin

10 Ocak 2022 Pazartesi - 12:22




Cumhur İttifakı'nın 3. ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den vatandaşa dikkat çeken tasarruf önerisi. Destici, "Kasaba gidip 100 liralık et almıyorum. Gidip kuzuyu kestiriyorum" dedi.





Cumhur İttifakı ortaklarından Büyük Birlik Partsi'nin (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TV100'de gerçekleştirilen programda vatandaşa tasarruf önerisi geldi. Kendisinin nasıl tasarruf yaptığını aktaran Destici, "Kasaba gidip 100 liralık et almıyorum. Gidip kuzuyu kestiriyorum" dedi.

Zengin kesimin CHP ve İYİ Parti'ye oy verdiğini iddia eden Destici, şu ifadeleri kullandı:

"Bu ülkede en zenginler CHP ve İYİ Parti'ye oy veriyor, yani en yüksek gelire sahip olanlar. Etiler, Nişantaşı, Beşiktaş'ta yüzde 80 alıyor CHP... İzmir'de Karşıyaka, Ankara'da Çankaya... Bütün zenginler, seküler hayat yaşayanlar CHP'ye oy veriyor ağırlıklı olarak ve şimdi İYİ Parti'ye oy veriyorlar.

Bize oy verenler orta sınıf ve altı... Onun için benim seçmenim bunu (ekonomik kriz) hissediyor. Buna en vakıf olan siyasetçilerden biriyim. Çünkü hayatın içinden geliyorum. Her mesele ekonomik... Ben kasaba gidip 100 liralık et almıyorum. Gidip kuzuyu kestiriyorum ya da toplu bir hayvanı oradan parçalayıp alıyorum. Şimdi buna dikkat ediyorum. Buna herkes dikkat edebilir. Herkes bu imkanı bulamayabilir, bu ayrı mesele..."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap