SON DAKİKA



Haber > Siyaset > CHP PM pazar günü olağanüstü toplanacak

CHP PM pazar günü olağanüstü toplanacak

11 Eylül 2019 Çarşamba - 17:18




Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak PM'de, bazı yönetmelikler ile bağışlanma taleplerinin ele alınacağı belirtildi.





CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu  başkanlığında pazar günü olağanüstü toplanacak. 
 
CHP PM olağan toplantısını Sivas Kongresi’nin 100. yıl dönümü  nedeniyle 4 Eylül'de Sivas’ta yapmıştı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında yapılan PM'de siyasi gelişmeler ele alınırken,  PM’nin gündeminde yer alan yönetmelik değişiklikleri ve bağışlanma maddeleri  görüşülmemişti.



 
Yeniden toplanması kararı alınan PM, 15 Eylül Pazar günü saat 11.00'de  parti genel merkezinde olağanüstü toplantıya çağrıldı.
 
PM'de, "Üye yazılım yönetmeliği", "Milletvekili aday saptama  yönetmeliği", "Etik kurul yönetmeliği" ve "Kongreler yönetmeliği"nin yanı sıra  daha önce partiden ihraç edilen bazı kişiler için bağışlanma taleplerinin de  görüşüleceği ifade edildi.
 



Bağışlanma talepleri içerisinde daha önce partiden ihraç edilen Aylin  Nazlıaka'nın olduğu da öğrenildi. Nazlıaka'nın bağışlanması konusu daha önce de  iki kez PM gündemine gelmiş ancak reddedilmişti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap