A+ A-
Yorum
10

CHP Kızılcahamam’da toplu üye katılımı

Yayın Tarihi: 19.09.2026 - 00:29
CHP Ankara İl Başkanı Fahri Yıldırım, Kızılcahamam’daki toplantıda 117 yeni üyenin ve 16 muhtarın partiye katıldığını açıkladı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

CHP Ankara İl Başkanı Fahri Yıldırım, Kızılcahamam İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen üye katılım toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda 117 yeni üyenin partiye katıldığı, 16 muhtarın da CHP’ye üye olduğu belirtildi.

CHP Ankara İl Başkanı Fahri Yıldırım, Kızılcahamam İlçe Başkanı Ömer Ünnü ve il yöneticileriyle birlikte Kızılcahamam İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen üye katılım toplantısına katıldı.

Toplantıda muhtarlar, dernek başkanları ve vatandaşlarla bir araya gelinirken, CHP tarafından yapılan açıklamaya göre 117 yeni üye partiye katıldı.

Açıklamada ayrıca 16 muhtarın da Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldığı bildirildi.

 

KIZILCAHAMAM’DA 117 YENİ ÜYE CHP’YE KATILDI

CHP tarafından yapılan paylaşımda, Kızılcahamam’da gerçekleştirilen üye katılım toplantısında 117 kişinin partiye katıldığı ifade edildi.

Toplantı kapsamında yeni üyelere, muhtarlara ve dernek başkanlarına CHP rozeti takıldığı belirtildi.

 

16 MUHTARIN DA CHP’YE KATILDIĞI AÇIKLANDI

Toplantıda 16 muhtarın Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katıldığı bilgisi paylaşıldı.

CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kızılcahamam’daki buluşmada muhtarlar, dernek başkanları ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunulduğu aktarıldı.

 

“ÖRGÜTÜMÜZ BÜYÜYOR, DAYANIŞMAMIZ GÜÇLENİYOR”

CHP’nin açıklamasında Kızılcahamam’daki örgütsel çalışmaların sürdürüleceği belirtilerek, vatandaşlarla mahalle ve köylerde buluşmaların devam edeceği ifade edildi.

Paylaşımda, “117 yeni üye, 16 muhtar… Kızılcahamam’da örgütümüz daha da güçlendi” ifadelerine yer verildi.

CHP Ankara İl Başkanlığı, çalışmaların Ankara’nın farklı bölgelerinde sürdürüleceğini belirtti.

Etiketler