SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cemil Çiçek konuştu kulisler hareketlendi: Yol ayrımına doğru gidiyor

Cemil Çiçek konuştu kulisler hareketlendi: Yol ayrımına doğru gidiyor

15 Kasım 2021 Pazartesi - 11:20




Can Ataklı, Korkusuz'daki bugünkü yazısında Cemil Çiçek’in açıklamalarını ele alarak, "Türkiye sanki bir yol ayırımına doğru gidiyor" ifadelerini kullandı.





Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, Eski Meclisi Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'in sistem eleştirilerini ele aldı. "Cemil Çiçek’in çıkışı, 'bir şeylerin' habercisidir" diyen Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, "Cumhurbaşkanına bu kadar yakın ve geçmişte çok etkin görevler üstlenmiş birinin bunları söylemesi çok önemlidir ve önemli olduğu gibi “yaklaşan bir şeyleri” haber vermektedir bana göre. Türkiye sanki bir yol ayırımına doğru gidiyor ve bunun nasıl olacağını çok uzun olmayan bir süre içinde göreceğiz. Herkes gelişmeleri dikkatle izlemeli" ifadelerini kullandı.

İşte, Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı'nın o yazısı:

Cemil Çiçek’in çıkışı, “bir şeylerin” habercisidir
Cemil Çiçek, AKP’ye Turgut Özal’dan kalan mirastır.

AKP’nin en güçlü yıllarında Cemil Çiçek, çok önemli görevleri üstlenmişti.

Adalet Bakanlığı, Meclis Başkanlığı gibi görevleri şimdikilere oranla çok daha dürüst ve onurlu biçimde yerine getirmişti.


Çiçek şu sıralar  Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğini sürdürüyor.

Sözcü’den Aytunç Erkin’e konuşan Çiçek, “Yüzde 50+1 sistemi hem bugün hem gelecek için önemli sıkıntılara sebebiyet verecektir bunu hep söylüyorum” dedi.

Cumhurbaşkanına bu kadar yakın ve geçmişte çok etkin görevler üstlenmiş birinin bunları söylemesi çok önemlidir ve önemli olduğu gibi “yaklaşan bir şeyleri” haber vermektedir bana göre.

Türkiye sanki bir yol ayırımına doğru gidiyor ve bunun nasıl olacağını çok uzun olmayan bir süre içinde göreceğiz.

Herkes gelişmeleri dikkatle izlemeli


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap