SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cemal Enginyurt’tan dikkat çeken uyarı: Bugün itibariyle…

Cemal Enginyurt’tan dikkat çeken uyarı: Bugün itibariyle…

15 Mayıs 2023 Pazartesi - 16:30




Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından ikinci tura yönelik düşüncelerini paylaşırken Millet İttifakı destekçilerini uyardı. Enginyurt “Kazanmak için bir olalım” dedi.





Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt 14 Mayıs seçimleri sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılan 14 Mayıs seçimleri sonrası büyük oranla ikinci tura kalırken siyasilerden de önemli mesajlar gelmeye devam ediyor. Cemal Enginyurt ikinci tura kalan seçimlerle ilgili Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nda desteğinin devam edeceğini ifade etti.

"TİTREYİN VE KENDİNİZE GELDİN"

Twitter hesabı üzerinden Kazanmak için bir olalım yazan Enginyurt “Bugün itibariyle Kemal Kılıçdaroğlu seçilsin diye mücadeleye devam edeceğim. Yarı yolda bırakmak yok. Millete kem söze itibar yok. Milletimize inançla, kazanmak için çok çalışacağız. Umutsuzluk yok. Titreyin ve kendinize gelin.” İfadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap