SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cemal Enginyurt çileden çıktı: Be vicdansız alnın secdeye nasıl gitti

Cemal Enginyurt çileden çıktı: Be vicdansız alnın secdeye nasıl gitti

13 Nisan 2022 Çarşamba - 12:40




Milletvekili Cemal Enginyurt, Fuat Oktay’ın 6 partinin genel başkanları için söylediği sözlere cevap verirken adeta çileden çıktı. Enginyurt, Oktay'a "alnın secdeye nasıl gitti" diye sordu.





Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın   AK Parti Yozgat İl Başkanlığı'nca Yozgat Belediyesi Nohutlu Tepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar programında muhalefet partileriyle ilgili yaptığı konuşmaya Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt’tan çok sert karşılık geldi.

"RAMAZAN AYINDA ALNIN NASIL SECDEYE GİTTİ"

TELE 1’de katıldığı bir programda konuşan Cemal Enginyurt Fuat Oktay’ın iftiralarına cevap verirken “Ramazan ayında alnın secdeye nasıl gitti. Nasıl sahur yapıp da rahat uyudun” diye konuştu

Cemal Enginyurt Fuat Oktay’a “be vicdansız” derken şunları söyledi:

Halktan oy istememiş, halka hesap verme derdi yok atanmış bir Cumhurbaşkanı Yardımcısı olan Fuat Oktay diyor ki “Bu masanın yedinci ayağı PKK’dır” Şimdi bu adam namaz kılıyor, oruç tutuyor. Be vicdansız. Nasıl bir vicdana sahipsin ki 22 milyon oy almış 6 tane partiden oluşan insan kitlesine PKK’lı derken Ramazan ayında alnın secdeye nasıl gitti. Nasıl sahur yapıp da rahat uyudun. Bunlar Millet İttifakı’nın bir beraber olmasından rahatsızlar

FUAT OKTAY NE DEMİŞTİ?


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Yozgat’taki programda "6'lı mı,106'lı mı bilmiyoruz ama altıdan fazla olduğunu biliyoruz. Altından o masayı tutanın kim olduğunu da biliyoruz. Onlardan başkası da var. PKK'yı da buna ekleyin, HDP'yi de buna ekleyin. Türkiye'ye diz çöktürmek isteyen, içerdeki ve dışarıdaki her türlü yapıları da buna ekleyebilirsiniz.” İfadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap