SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cemal Enginyurt bombayı patlattı! İşte Cumhur İttifakı’nın yeni ortağı

Cemal Enginyurt bombayı patlattı! İşte Cumhur İttifakı’nın yeni ortağı

18 Şubat 2022 Cuma - 11:34




Milletvekili Cemal Enginyurt Meclis basın toplantı odasında oldukça dikkat çekici ifadelerde bulunurken Cumhur İttifakı ve Erdoğan’ın yeni ittifak orağını ortaya koydu.





Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt son yaptığı konuşmada AK Parti iktidarının EYT ve 3600 ek gösterge sorununu sürekli ertelediğini ifade etti. Cumhur İttifakı’nın sonunun geldiğini açıklayan Cemal Enginyurt Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni ittifak ortağının İmralı’da cezasını çeken Terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ve HDP olduğunu öne sürdü.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN YENİ ORTAĞI MUHTEMELEN HDP VE ÖCALAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sorulan "İleride 6 muhalefet partisinden Cumhur İttifakı ile birlikte olmak isteyenlere kapınız açık mı?" sorusuna "Haşa. Öyle bir şey olur mu? Böyle bir şeye benim kendi tabanım da müsaade etmez" cevabını verdiğini hatırlatan Enginyurt “Sayın Cumhurbaşkanı’nın yeni ittifak ortağı muhtemelen Abdullah Öcalan olacak. Önümüzdeki süreçte Abdullah Öcalan’la ve HDP ile görüşmeler devam edecek. Tekrar hendek sürecini başlatacak ki böylesine bir duvar örüyor” ifadelerini dile getirdi.

"ERDOĞAN BÖLÜCÜLÜĞE DEVAM EDİYOR"

Zaten Millet İttifakı içerisinde böyle bir talep olmadığını söyleyen Enginyurt “Gelelim diyen mi var, katılalım diyen mi var. Ülkeyi bitirdin diyoruz. Ama ısrarla sayın Erdoğan bölücülüğe devam ediyor.” Diye konuştu


Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap