SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cemal Enginyurt, Bakan Nebati’yi köşeye sıkıştırdı: Durum çok ciddi

Cemal Enginyurt, Bakan Nebati’yi köşeye sıkıştırdı: Durum çok ciddi

21 Mayıs 2022 Cumartesi - 13:28




Cemal Enginyurt ekonomi üzerinden AK Parti’yi yerden yere vurmaya devam ediyor. Enginyurt dolar kuru 16 TL’yi görünce Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’ye seslendi.





Milletvekili Cemal Enginyurt dolar kurunun 16 TL’yi yeniden görmesiyle Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’ye olan baskısını artırdı. Enginyurt, Bakan Nebati’ye “durum çok ciddi. Yeni bir modeliniz yok mu” diye sordu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati daha önce katıldığı bir televizyon programında Kur korumalı mevduat sisteminden vatandaşın çıkmaması için “Yatırımcının çıkması için bir neden yok. Hazine’ye etkisi de çok düşük. Çünkü Türk Lirası en düşük durumda, daha ineceği bir yer yok, vatandaş rahat olsun.” İfadelerini kullanmıştı

“NEBATİ EFENDİ EKONOMİ İYİ Mİ”

AK Parti hükümetinin Merkez Bankası rezervlerini eritmesine rağmen bir türlü durdurulamayan dolar kuru 16 TL seviyesine kadar yükseldi. Bu durum karşısında iktidara yüklenen Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Nebati’yi daha önceki söylemleri üzerinden köşeye sıkıştırdı.

Enginyurt söz konusu paylaşımında “Ekonominin kitabını yazanlar! Dolar 16 tl oldu diyoruz,sesiniz çıkmıyor. Durum ciddi,Yeni bir modeliniz yok mu? Kim düşürdü len? Demeye devam edeceksiniz de,düşürecek kimseniz de yok. Türk lirası dibin dibinde diyordun,kuyunun dibine indi be Nebati efendi! Ekonomi iyi mi?” diye yazdı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap