SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cemal Enginyurt, Almanya'da market raflarını çekti! AKP'ye seslendi

Cemal Enginyurt, Almanya'da market raflarını çekti! AKP'ye seslendi

20 Temmuz 2022 Çarşamba - 16:36




Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Almanya Duisburg'da bir markete girerek market rafları önünde çekim yaptı. Cemal Enginyurt, Almanya bizi kıskanıyor diyen AKP'lilere seslendi.





DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, parti çalışmaları için gittiği Almanya’da bir süpermarkete giderek çekim yaptı.

Cemal Enginyurt, AK Partililerin farklı ortamlarda sık sık dillendirdiği “Almanya bizi kıskanıyor”, “Avrupa bizi kıskanıyor” yönündeki açıklamalarına Almanya’da göndermede bulundu.

Şu sıralarda Almanya’da olan Demokrat Partili Cemal Enginyurt, sosyal medya platformu Twitter hesabından, Almanya’da gittiği bir süpermarketten video paylaştı. Cemal Enginyurt, video paylaşımını, “Almanya bizi kıskanıyor diyenlere gelsin. Bizi kıskanan falan yok. İşinize bakın. Yönetemiyorsunuz, ilk seçimde gideceksiniz.” ifadeleriyle paylaştı.

Cemal Enginyurt, videoda şunları kaydetti:

“Almanya’da raflar boş diyorlardı. Almanya bizi kıskanıyor diyorlar. Almanya Duisburg'da bir marketteyim. Maşallah raflar dolu, etler dolu, ürünler bol bereketli. Almanya bizi kıskanıyor diyorlar ama kıskanan Almanya’da her şey yerli yerinde. Hiç sıkıntıda olana rastlamadık. Devlet geçinemeyene yardım ediyor. Asgari ücretli geçinemezse destek veriyor ama Türkiye'de asgari ücretli böyle bir markete girip alışveriş yapamıyor bile. Bakın bütün raflar dolu. Dolayısıyla Almanya bizi kıskanıyor diyenler işinize bakın. Almanya’da sizi kıskanan yok. Almanya’da herkesin işi rahat, her şey güzel gidiyor. Almanların Türkiye'yle ilgili bir derdi yok. Almanya’da yaşayan vatandaşlar mutlu. Almanya sizi kıskanmıyor bunu bilin.”


 

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap