SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cemal Eginyurt, Cem Küçük’e yüklendi: Fiyatları yengeye sor

Cemal Eginyurt, Cem Küçük’e yüklendi: Fiyatları yengeye sor

16 Şubat 2022 Çarşamba - 18:03




Milletvekili Cemal Enginyurt gazeteci Cem Küçük artan fiyat artışları üzerinden yüklenirken nerede alışveriş yaptığını sordu.





Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt “fiyatlar düştü” diyen gazeteci Cem Küçük’e böyle bir şeyin olmadığını söyerken nerede alışveriş yaptığını açıklamasını istedi.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük son yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla temel gıda fiyatlarının yüzde 1’e indirilmesinin gıda fiyatlarını aşağıya düşürdüğünü yazarken "Fiyatlar bir nebze de olsun azaldı. Gerçekten bir 'oh' dendi..." ifadelerini kullandı.

"FİYATLAR DÜŞMEDİ YENGEYE SOR"

Küçük’ün bu yazısına kızan Emginyurt “Gazeteci Cem Küçük, ‘Fiyatlar Bir Nebze de Olsun Azaldı,Gerçekten Oh Dendi’ ,demiş. Cem kardeş! Nerede fiyatlar bir nebze azaldı? Bize de yaz oranın adresinide,biz de oradan alış veriş yapalım. Düşen azalan yok! Arttıkça artan çok. Algılar yemiyor artık. Yengeye sor istersen.” Diye yazdı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap