SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Cem Küçük AK Parti'yi hedef aldı: “Akıllı adam seçimi tekrarlatmazdı!"

Cem Küçük AK Parti'yi hedef aldı: “Akıllı adam seçimi tekrarlatmazdı!"

12 Ekim 2021 Salı - 16:35




AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Cem Küçük'ten çok konuşulacak bir çıkış geldi. Küçük, konuk olduğu programda 31 Mart İstanbul seçimine ilişkin hükumeti eleştirdi.





Habertürk'te ekrana gelen ve Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net adlı programına Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Gürkan Zengin, Şaban Sevinç ve Gazeteci Nasuhi Güngör konuk oldu.

Muhalefet liderlerinin siyasi cinayet açıklamalarının ele alındığı programa iktidara yakın Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ün sözleri damgasını vurdu. Tekrarlanan ve büyük tartışmalara neden olan İstanbul seçimlerini hatırlatan Cem Küçük, "Akıllı adam 31 Mart İstanbul seçimini tekrarlatmazdı." ifadelerini kullandı. Küçük'ün seçimin tekrarlanması üzerinden AK Parti'yi eleştirmesi dikkatlerden kaçmadı.

NE OLMUŞTU?

23 Haziran Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin tekrarlanmasına karar verilmişti. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP adayı Ekrem İmamoğlu oyların %48.80'ini, AK Parti adayı Binali Yıldırım ise oyların %48.55'ini almıştı. Seçim sonuçlarına yapılan itirazın ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) İBB seçim tekrarı kararı almış ve tekrarlanan seçim sonucunda CHP adayı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmuştu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap