SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Çebi'ye doğum günü sürprizi

Çebi'ye doğum günü sürprizi

04 Haziran 2018 Pazartesi - 11:06








AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Selçuk Çebi, seçim çalışmalarına devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başladığı çalışmalarını sahur vaktine kadar ara vermeden sürdüren Çebi, ilk durak olarak Ortahisar’da bulunan Galericiler Sitesini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Daha sonra sırasıyla İpekyolu Sanayi Sitesi’ne ve Hurdacılar Sanayi Sitesi’ne geçerek çalışmalarına burada devam eden Çebi, çalışanların sosyal güvencelerinin ve prim ödeme bilincinin artırılması için gerekli düzenlemelerin yapılacağını ifade ederek, işveren, esnaf ve sigortalıların prim borçları için ödeme kolaylığı sağlandığını belirtti.

Çebi, “AK Parti hükümeti olarak sağladığımız 6,3 milyar TL tutarındaki kredi desteği ile 2017 yılı sonuna kadar hizmete sunulan toplam 472 adet sanayi sitesindeki 95 bin işyerinde yaklaşık 473 bin kişiye, daha sağlıklı şartlarda çalışma imkanı sağladık. ‘1 senden 1 benden teşviki’ ile imalat sektöründe faaliyet gösteren ve ustalık belgesi olan işverenlerimize çok avantajlı bir destek sunduk. Bu kapsamda asgari ücret üzerinden, ücret, sigorta primi ve vergi yükünü birer ay arayla karşılayarak hem 1-3 çalışanı olan esnafımızı hem de gençlerimizin istihdamını destekledik. Esnaf ve sanatkarlara yönelik küçük sanayi sitelerinin yapımında TOKİ imkanlarını kullandırdık" şeklinde konuştu.

İnönü Mahallesi'ndeki Yavuz Sultan Selim Camii'nde kurulan iftar çadırındaki programa katılan Çebi, akşam namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek destek istedi. Çalışmalarına Ortahisar ilçesinde bulunan Ekopark’ta devam eden Çebi, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşarak çay eşliğinde sohbet etti. Vatandaşlar, Çebi ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Milletvekili adayı Selçuk Çebi’ye, seçim çalışmalarını beraber yürüttüğü AK Parti Ortahisar teşkilatı üyeleri tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Söndürülen mumların ardından kesilen pasta ile doğum günü kutlanan Çebi organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap