SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Canlı yayında flaş açıklama: Erdoğan'ın yerine kritik isim aday olacak

Canlı yayında flaş açıklama: Erdoğan'ın yerine kritik isim aday olacak

18 Nisan 2022 Pazartesi - 14:40




Siyasi kulislerin bir süredir en çok konuştuğu konular arasında 2023'de ''Cumhurbaşkanı adayları kim olacak?'' tartışması geliyor.TİP lideri Erkan Baş'tan ise dikkat çeken bir iddia geldi.





Bir süre önce Gazeteci Nihat Genç ''Muhalefetin adayı Haşim Kılıç olacak'' çıkışında bulunmuştu. Bu tartışmalar sürerken Haşim Kılınç konuya ilişkin açıklama getirmiş, Habertürk'ten Çimen Çetin'e yaptığı açıklamada "Neye dayanarak böyle bir iddia ortaya atıldı bilmiyorum" demişti. 

İKTİDARIN ADAYI KİM?

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş iktidar medyasında sık sık ''muhalefetin adayı kim olacak?'' konusu dillendirilirken aslında iktidarın adayının kim olduğu konusuna açıklık getirmediklerini belirtti. Baş ''Bahçeli çıkıp diyor, adayımız Erdoğan'dır diyor.'' bunu bir kenara koyun. Peki Erdoğan kendisi çıkıp ''Ben adayım diyor mu?'' ve ya İbahim Kalın ''adayımız Erdoğan'dır'' diyor mu? Demiyor.

ERKAN BAŞ'TAN ''HAŞİM KILIÇ'' İDDİASI

Baş dikkat çeken bir kulis paylaştı. AKP'nin oy oranının ciddi şekilde eridiğini ve Erdoğan'ın siyasi olarak yıprandığını belirtti. Baş ''AKP'de ferklı tartışmalar yaşanıyor. Erdoğan'ın aday olmayacağı konuşuluyor. Hatta Haşim Kılıç, iddiası ile zemin hazırlanıp, belki Cumhur İttifakı'nın adayı olabilir'' ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap