SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Canlı yayında Bahçeli'ye hodri meydan: ''Siyaseti bırakırım!''

Canlı yayında Bahçeli'ye hodri meydan: ''Siyaseti bırakırım!''

27 Ocak 2021 Çarşamba - 11:20




Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisini hedef alan açıklamalarına "ispatlasın siyaseti bırakırım" diyerek rest çekti.





Evinin önünde sopalı ve silahlı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisini hedef alan açıklamalarına KRT TV canlı yayınında yanıt verdi.

Selçuk Özdağ, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Uğur Dündar, Barış Yarkadaş, İsmail Saymaz ve Elfin Tataroğlu'nun konuk olduğu Şimdiki Zaman  programında Devlet Bahçeli'nin kendisini hedef alan açıklamalarına yanıt verdi.

 Selçuk Özdağ, saldırganlarla ilişkisi olduğu iddialarına ilişkin "HTS kayıtlarımızı incelesinler benimle en ufak bir mesajlaşmam, en ufak bir görüşmem, en ufak bir telefon kaydım, en ufak bir whatshap kaydım varsa siyaseti bırakacağım. Ve kendilerinden de özür dileyeceğim. Ama aksi takdirde kendisi benden özür dileyecek mi?" diyerek Devlet Bahçeli'ye cevap verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap