SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Büyük İstanbul Mitingi öncesi Bakan Soylu'dan önemli açıklamalar

Büyük İstanbul Mitingi öncesi Bakan Soylu'dan önemli açıklamalar

06 Mayıs 2023 Cumartesi - 13:09




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçemizde Büyük İstanbul Mitingi öncesi önemli açıklamalarda bulunuyor.





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Tayyip Erdoğan'ın etrafında saf saf duracağı mitinge hazırlanıyoruz. Yarın aslında bir mitinge hazırlanmıyoruz. Bir duruşa hazırlanıyoruz. Yarın bu alanda Adnan Menderes olacak. Yarın bu alanda İHA'mız, SİHA'mız olacak, KIZILELMA'mız olacak. Yarın bu alanda terörle mücadele eden Mehmetçiklerimiz olacak.

 

"YARIN BU ALANDA HAKKIN, HAKKANİYETİN SESİ YÜKSELECEK"

Yarın Recep Tayyip Erdoğan'a inanan yüz binler olacak. Yarın bu alanda yine bir duruş sergileyeceğiz. Yarın yine bir duruş sergileyeceğiz. Manda ve himaye kabul edilemez diyen ecdadımızın bize bıraktığı istiklal mücadelemizi, Ezan-ı Muhammediyemizi yüz binlerle buluşturacağız. 14 Mayıs'a ait bir heyecan duyuyoruz. Hem yüz yılları buluşturacağız, hem asırları buluşturacağız. Yarın bu alanda Balkanlar, Ortadoğu, Ortaasya olacak.

Yarın bu alanda hakkın, hakkaniyetin sesi yükselecek. Yarın bu alanda milletimizin gür sesi duyulacak. Cumhurbaşkanımızın etrafında sadece bir seçime yürümüyoruz. Türkiye'nin Yüzyılı'na yürüyoruz. Cenab-ı Allah yardımcımız olsun." 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap