SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Bülent Arınç’a Erdoğan sorusu: ''Beni kodese mi tıkacaksınız''

Bülent Arınç’a Erdoğan sorusu: ''Beni kodese mi tıkacaksınız''

19 Ekim 2021 Salı - 15:15




Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eski üyesi Bülent Arınç canlı yayında kendisine yöneltilen soruya, anlattığı fıkra ile yanıt verdi.





Kanal 42’deki “Yaşayan Hafıza” programı sunucusu Cihad Doğan’ın “Çok önemli isimleri konuşacağız. Recai Kutan’ı konuşacağız, rahmetlik Oğuzhan beyi konuşacağız, Sizin Tayyip Bey ile olan çalışmalarınızı, diyaloglarınızı konuşacağız ve şimdiki Türkiye’yi de konuşacağız” sözleri üzerine AK Parti kurucularından olan eski Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eski üyesi Bülent Arınç araya girdi. 

"BENİ KODESE Mİ TIKACAKSINIZ?"

Eski AKP'li Bülent Arınç, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la olan çalışmalarını konuşmak istemediğini, “Bence bu büyüklerimizi konuşalım, bu program böyle gitsin, günümüze gelme. Adam Rize’de bir suç işlemiş de İstanbul’a getiriyorlar. Rize misalini vermeyeyim de yanlış anlayanlar çıkabilir. Samsun diyelim isterseniz buna. Rize ve Trabzon’un dışında bir il olsun ki birileri huylanmasın. Anlat bakalım şu olayı diyor, karşısındaki adam. Çıktık diyor, bir fırtına, bir fırtına, bir fırtına… Sonra… E işte bir fırtına… Gel bakalım İstanbul’a doğru falan… O fırtınayı da atlattık, başka bir limana geldik, bir fırtına daha başladı, şu oldu, bu oldu. Artık İstanbul’a gelemeyince iki saat boyunca, yav sadede gel… Geleyim de beni kodese mi tıkacaksınız demiş adam…” sözleriyle aktardı.

" CHP LAİKLİK ÇİZGİSİNİ BIRAKTI"

CHP’nin eski laiklik çizgisini bıraktığını söyleyen Bülent Arınç, bu süreçten sonra CHP’nin oyları ile ilgili, “Oyları artacak öyle görüyorum ben” şeklinde konuştu.  


Youtube’da videosu bulunan liderler programını herkesin izlemesi gerektiğini vurgulayan Arınç, o günkü programlarda, liderlerin birbirine saygılı yaklaştığını belirtti. 

Ekonomik krize de işaret eden Arınç, “Bir kısım örnekler insanları dinden soğutuyor, milliyetçilikten soğutuyor” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap