SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Bomba iddia! Eski Bakan Berat Albayrak'tan kötü haber!

Bomba iddia! Eski Bakan Berat Albayrak'tan kötü haber!

19 Ağustos 2021 Perşembe - 13:24




Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak hakkındaki yeni bir iddia ile yeniden gündemde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Albayrak'ın hastalığa yakanlandığı iddia edildi





Ekonomi yönetimin başında olduğu dönemde yaptığı açıklamalar ve izlediği politikalarla gündemden düşmeyen ve istifa etme şekliyle olay olan Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Instagram hesabından istifa metnini paylaşarak uzun bir süre ortadan kaybolan Berat Albayrak’ın koronavirüse yakalandığı iddia edildi.

KRT’de yer alan habere göre, İstanbul’da evinde tedavi ettiği öğrenilen Albayrak’ın durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak ile evli olan Berat Albayrak, Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 8 Kasım 2020 tarihinde Instagram hesabından paylaştığı açıklama ile istifa etti.

İstifasının ardından sessizliğe gömülen Berat Albayrak uzunca bir süre ortalıkta görünmedi. İstanbul Üsküdar’da cuma namazında görüntülenen Berat Albayrak, ağustos ayının ilk haftasında da Fatih Süleymaniye’de Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati ile kuru fasülyeci de görüşmüştü. Kulisleri hareketlendiren görüşmenin fotoğrafını ilk kez milligazete.com.tr kamuoyuna duyurmuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap