SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Binali Yıldırım'dan seçim açıklaması: İsterse topu gelsin

Binali Yıldırım'dan seçim açıklaması: İsterse topu gelsin

17 Şubat 2022 Perşembe - 16:16




Eski Başbakan ve AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım seçim hakkında yaptığı açıklamalarında bir araya gelen 6 muhalefet liderini kastederek, "Bizim için hiç fark etmez. İsterse topu gelsin.” dedi.





CNN Türk’te Ahmet Hakan’a konuk olan Eski Başbakan ve AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’a canlı yayında bir telefon geldi. Yıldırım kendisini arayan EPDK Başkanı ile bir süre muhabbet etti. Ahmet Hakan, “İlave bilgi için mi sizi aradı?” sorusuna Yıldırım, “Yok” yanıtını verdi.

İSTERSE TOPU GELSİN

Eski Başbakan ve AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın programda yaptığı açıklamalardan satır başları ise şu şekilde:

“20 yılı arkamızda bıraktık. 2002’den bu güne kadar 15 seçim yaptık. Referandum var, yerel seçim var, genel seçim var. 16’ncı seçime gireceğiz. Seçimle imtihan aynı şeydir. Dolayısıyla her seçim kendi dinamiklerinde riskleri barındırır. Zorlukları barındırır. Biz hiçbir seçimi çantada keklik görmedik ki. Siyasette böyle yaptığınız anda gidersiniz. Kim olursa olsun. Bizim için hiç fark etmez. İsterse topu gelsin.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap