SON DAKİKA



Haber > Siyaset > Binali Yıldırım'dan dikkat çeken sözler: ''Bir huzursuzluk var!''

Binali Yıldırım'dan dikkat çeken sözler: ''Bir huzursuzluk var!''

19 Haziran 2020 Cuma - 15:32




TBMM Başkanlığı için aday olmayacağını açıklayan Binali Yıldırım, "Milletvekilleri, aday olan isimler arasında kalacak; bir huzursuzluk var ve bunu huzursuzluğun sona ermesi gerekiyor" dedi.





HaberTürk gazetesinden Bülent Aydemir'e konuşan Yıldırım yaptığı açıklamada, "İlle bir görev almam şart değil, ne zaman ihtiyaç duyurulursa biz hazırız" dedi. 

Yıldırım, "Benim bu konularda asla pazarlık eğilimim olmaz. Bugüne kadar önemli görevler aldım. Partimin bir neferiyim. Bu görev olmazsa bana başka bir görev verin demek doğru olmaz; bize yakışmaz" diye konuştu.  

AK PARTİ'NİN ADAYI BELLİ OLDU

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un bir dönem daha Meclis Başkanlığı yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Meclis Başkanlığı için ismi gündemde olay Binali Yıldırım, Meclis'te milletvekilleri ile görüşmesi sırasında, kuliste gazetecilere, aday olmayacağını açıkladı.

Haber Global Ankara Temsilcisi Tuba Atav'ın "Hayırlı olsun diyelim mi?" sözüne, "Diyelim" yanıtını veren Mustafa Şentop'un, AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı olacağı kesinleşti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap